GERÇEK YOL GÖSTERİCİ BİLİMDİR”

 GERÇEK YOL GÖSTERİCİ BİLİMDİR”

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Ali Darıcı, Atatürk'ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine, ‘Yaşamda gerçek yol gösterici bilimdir' özdeyişini rehber edinerek, akılcı düşünerek ve davranarak varabiliriz” dedi.

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İnegöl Şubesi, dün 10 Kasım dolayısı ile Heykel Meydanı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

 SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Ali Darıcı, “Bugün Kurtuluş Savaşımızın komutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yıldönümü. Onu büyük bir saygı ile anıyoruz. UNESCO’nun Atatürk’ü nasıl anladığını ve anlattığını sizlerle paylaşmak istiyorum; ‘Uluslararası anlayış, işbirliği ve barış yolunda çaba göstermiş üstün bir kişi. Olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir devrimci. Sömürgeciliğe ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder. İnsan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, din, ırk ayrımı göstermeyen eşsiz bir devlet adamı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak Atatürk’ümüzü anlatıyor. Artık Atatürk’ü bizler de anlamalıyız. Atatürk gibi düşünmeliyiz, Atatürk gibi çalışmalıyız. Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine, ‘Yaşamda gerçek yol gösterici bilimdir’ özdeyişini rehber edinerek, akılcı düşünerek ve davranarak varabiliriz. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Ata’mızı saygı ve şükranla anarken 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07